2.4.09

8 - 1 till Fässberg!

Igår var det Landskamp mellan Italien och Fässberg (ja, Fässberg är ett eget land) OCH VI VANN MED 8-1! Jag var tyvärr inte med, jag skulle på möte, så jag städade upp efter supporterworkshopen istället.
Men i alla fall.
Vad jag har hört var matchen asgrym, våra spelare asgrymma och klacken ännu grymmare! Helt underbart att vi lyckades få ihop en sån klack på bara en dag.

Här kommer lite bilder från supporterworkshopen (förlåt för att det är kass kvalité, min kamera är inte top notch precis);


Jag, Hanna och Sophie i början på vad som blev en kårflagga.


Hanna, Sophie (och lite av Violetta's arm).


Flaggmålning.


Daniel sålde biljetter+tröjor till Slaget Om Innerstan.


Bremmers och Hanna.


Sophie och Simon.


Jag och nån asgrym brud (vet ej vad hon heter).


Daniel, My och biljettköpare.


Biljett+tröjförsäljning.


Hulken? Bremmers? Vem är vem?

Fler bilder än så har jag tyvärr inte, men cred till André som hittade min kamera!

Bilderna från klacken kommer så fort jag har fått tag på dem!

Puss på er!
Och kom ihåg; FORZA FÄSSBERG!
//Miriam.

PS. Imorgon är det dags för THE GRAND FINALE av Påskveckan, i form av ett Hawaii-party på skolgården. Kom och dansa, socialisera och njut av solen med oss! Börjar antagligen runt kl. 10!

3 kommentarer:

Danny sa...

gud va ytterst sexig jag blev på alla bilder...

Anonym sa...

Jag tyckte inte matchen var särskilt lyckad! det blev slagsmål och polisen kom. men det kanske igår i en lyckad mach enligt elevkåren?

Fässbergs Elevkår sa...

Nej, absolut inte. Men med hänsyn till de som var med och fortfarande är i chock har jag valt att inte nämna detta, utan fokuserat på det positiva istället.
Ja, det blev slagsmål och nej, kåren stödjer inte våld. Men det man inte får glömma är att det var en grym match och en grym klack ända tills den sista minuten av matchen då bråket bröt ut. Det som är viktigt att understryka är också att det var folk som inte ens går på skolan som startade bråket.
//Miriam.