1.5.11

Hamburgare, krossade kycklingar, hulken och framför allt slaget!

Som många av er säkert märkt så är biljettförsäljningen inför Slaget om Innerstan i full gång, och om denna tanken gör dig lika våt som oss så rekommenderar jag att du besöker oss i cafét eller kårrummet snarast möjligt och köper din biljett!



Kycklingworkshop

Imorgon i caféet, kommer vi att sätta upp en workshop där du kan visa hur man på bästa sätt krossar eller förudmjukar en kyckling (Hvitfeldtskas maskot). Bästa bidrag vinner en gratis biljett till slaget.

Hamburgarätartävling

För er som uppskattade vår semleätartävling tidigare under året kommer nu något av intresse. Det är nämligen så att Slaget om Innerstan ska ha en repris på förra årets deltävling, hamburgarätartävlingen. Eftersom vi i kåren vill ha de bästa av de bästa kämpandes för oss, innebär detta att vi kommer ha en uttagning på tisdag i cafét om vem som har absolut störst käft.
Kom förbi kårrummet om du är intresserad av att veta mer.

Hulken-audition
På torsdag, om allt går väl, anordnas en audition för att bestämma vem på skolan som är bäst lämpad att bära vår maskotdräkt. Detta är ett ärofyllt uppdrag som unnas få personer. Vem blir det i år? En stor, biffig man med enormt skägg eller en spexig kvinna, vars knäkickar fäller även de största motståndarna?
Om du är intresserad av detta, leta då upp oss i kårrummet, där vi spenderar allt för mycket tid.

Flaggworkshop

En av mina personliga favoritsaker inför slaget inträffar på fredag och måndagen därefter i cafét. För er som vill göra era egna flaggor med de bästa slagorden och snyggaste customsen är detta tillfället. Vi kommer ha material tillgängligt i form av tyg, färg, lim, häftapparater och vp-rör för alla som känner för att ha lite kul, socialisera i cafét och göra en awesome flagga!

Snart är det dags. Höjdpunkten på våren. Tillfället då Mölndal är större än Göteborg; tillfälet då vi förnöjt badar i de andra sklornas gnäll över att vi vinner; tillfället då vi visar alla andra, hur det görs på riktigt.


/Bossen

1 kommentar:

Bremmers sa...

Fan, det är sånt här som gör att man längtar tillbaka till skolan. Kör hårt!