21.4.10

IMORGON SMÄLLER DET!!!!

Jag kan inte fatta att Slaget är imorgon. Det känns helt overkligt, men jag är så sjukt pepp! Vi var kvar i skolan till typ halv åtta för att fixa det sista; men nu är i alla fall allt klart! (Hoppas jag...)

Här är lite sista-minuten-info för alla er som ska med;
Kl 11.30 börjat pepprallyt på den yttre skolgården (mot Aktiviteten)!
Var där i tid, gärna mätta och belåtna. Vårt fantastiska fotbollslag får glänsa, vi lär oss alla hejaramsor, går igenom lite regler och - såklart - dansar och trummar och peppar och målar oss och kramar Hulken och ah... osv. Det kommer bli grymt!

Ungefär 12.10 tågar vi, stolta och gröna, mot Mölndals bro för att med hjälp av kollektivtrafiken ta oss mot Lisebergshallen!

Kl. 13.00 börjar Fässbergs insläpp vid Lisebergshallen (varje skola släpps in vid olika tillfällen). Utanför Liseberg måste vi visa respekt och vara lugna och tysta, då Liseberg har en kick-off. Är vi inte tysta blir det minuspoäng - och det vill vi ju inte, eller hur?

Fram till ca 16.00 är vi sjukt upptagna med att vinna Slaget - både fotbollen och läktarkampen! Vårt fotbollslag är asgrymt, pausunderhållningen sitter som en smäck, småtävlingarna är inga problem, men det är tack vare ER som vi kommer att vinna läktarkampen, så glöm inte att skrika er hesa för Fässbergs skull!

Ett tips från oss som var med förra året är att ta med vatten och något litet att äta, då det kommer att bli en lång, men väldigt rolig, eftermiddag! Är du känslig för höga ljud kan det nog vara gött att ta med sig öronproppar.

Vi fortsätter att sälja biljetter imorgon i caféet, så långt lagret räcker. FÖRST TILL KVARN!

Glöm inte;
VI STÅR NÄR DE ANDRA FALLER!
FORZA FÄSSBERG!

//Miriam "Greenman" Hagström

Inga kommentarer: