10.8.09

Guess who's back?!

Wohoo! Kåren är back in the game, och jag hoppas att alla har haft underbara sommarlov!

Styrelsen jobbar på för fullt inför ettornas inspark!
Skitsamma att skolan inte börjar förrän nästa vecka, vi började arbetet redan förra veckan, haha. Idag spenderade vi hela dagen i skolan, vilket känns himla gött. Jag har verkligen saknat kåren, och skolan.

Planen med insparken för ettorna är att vi först ska välkomna dem i bamba, sedan ska vi ta med dem på guidade turer runt om i skolan, där de får leka och tävla lite för att svetsas samman inom klassen. Eftermiddagen ska avslutas i aulan med prisutdelning, peppning och annats smått & gott. Det kommer bli grymt!
(Jag önskar verkligen att det hade hänt när jag började på Fässberg, inte för att det var något fel på att styrelsen hade tejpat godis på alla skåp, tvärtom, men det hade varit party om det hade hänt något utanför estethuset utan att lärarna hade varit inblandade.)
Vi behöver en del funktionärer för att det ska vara genomförbart, så känner ni för att hjälpa till är det bara att hojta!

Jepp, helt enkelt; ett sommarlov gjorde gott för kåren, och nu är vi tillbaks, starkare och mer motiverade än någonsin!

PUSS!
//Miriam, fortfarande den blondast bruden i styrelsen.

Ps. Senaste nytt från skolan;
Under helgen var det inbrott i expeditionen, rutor krossades, en kopiator slogs sönder och flera rektorers kontor länsades. INTE OKEJ! Kan inte folk som vill göra inbrott gå på en institution som har pengar, och inte en kommunal skola?!

Ps2. Senaste nytt från skolan nr. 2;
Jag sprang på Erik Lennerstedt (schemaläggaren) och Bengt Nordström (intendenten) när de visade runt de nyanställda på skolan idag. Det verkar som om vi har fått sådär 7-10 st nytillskott i personalkåren! Hoppas bara att de är något att hänga i granen...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gossipgirl säger att Nv-rektorn (stiiiig) cyklade genom haga och tittade argt på en föredetta elev som inte hade fått någon gymnasiekompetens. Tur att han inte körde bil.

Föredetta blondinen i kåren. sa...

Hahahahahahahaha! Älskar kommentaren ovanför xDDD

Förövrigt, massa nytt folk på skolan? Mums! Detta måste undersökas!