16.12.08

Julveckan, Dag 2; Tisdag.

Idag fortsatte vår underbara julvecka med julkalendern Ture Sventon, Polkagris-utdelning, Stick- & virkworkshop, Schack och en oannonserad överraskning i form av Tv-Spel i Caféet.

Den underbara idén att spela Tv-Spel i caféet kom från Fässbergs alldeles egna Tv-Spelsklubb's Ordförande, Herr Anders Berg (går i SP08c). Vi hoppas på att detta oh så fabulöst fantastiska initiativ kommer tas fler gånger i framtiden, men kan ni inte vänta tills dess kan ni alltid höra av er till Anders via First Class och ansöka om medlemsskap!

Btw, cred till Lars Wickström, Ordförande i Fässbergs Schackförening, som satt i caféet (nästan) hela dan och utmanade folk i schack. Tyvärr lyckades ingen vinna över honom, så det var ingen som vann någon biobiljett. Förhoppningsvis kommer han finnas tillgänglig i caféet imorgon också, så vill du ha en biobiljett, se till att slå honom! (I schack, alltså.)

Imorgon kommer det bjudas på bl.a. Mysteriet på Greveholm-visning i Caféet från klockan 9.00, så se till att vara i caféet i tid!


Glöm inte att skicka en polkagris till nån du tycker om!
Sista chansen är imorn!

Puss!
//Miriam

PS. Bilder från pysslet igår osv kommer så snart jag har kirrat nya batterier.

Inga kommentarer: